The Grave, cel mai captivant serial israelian

The Grave este un serial, un thriller fantastic venit direct din Israel de la creatorul Hostages sau When Heroes Fly.

Ca urmare a unui cutremur, trei schetele umane sunt descoperite pe fundul unei imense fose la interiorul unei rezervatii naturale. ADN-ul acestor schelete dezvaluie ca acestea aprtin unor persoane care sunt in viata.

Este vorba despre Yoel un paznic forestier care isi creste singur fiul, Avigail, o tanara femeie incarcerata pentru omor si Niko, un mentalist destul de celebru.

Pentru a rezolva aceasta ancheta, comisarul Chava va trebui sa priveasca dincolo de aparente.

Un thriller israelian. Numele de Omri Givon poate ca nu va este cunoscut, deoarece acest realizator si scenarist israelian sta deja la originea a doua seriale care sunt cunoscute si la nivel international. Dupa Hostages si When Heroes Fly, Omri Givron ne propune de aceasta data The Grave, un serial care straluceste prin originalitatea sa.

Este un thriller fantastic care ne duce intr-o ancheta care nu este deloc banala. Cum se face ca cele trei schelete gasite sunt ale unor persoane care sunt inca in viata? Oare ascund un secret sau in realitate nu este ceea ce pare? Inca de la primul episod, telespectatorii sunt fascinati de acest mister care este in legatura cu trecutul celor 3, dar si cu viitorul lor. Toti trei ascund secrete care ar putea poate sa ii ajute sa rezolve acest mister. Dar oare sunt pregatiti sa faca fata realitatii?

Cu numeroasele sale rasturnari de situatie, acest serial din 8 episoade te va tine cu siguranta cu sufletul la gura.

Este un serial foarte intrigant intre SF si serial politist. Dar, se pare ca dupa primele 2 episoade, ne aflam deja in genul SF. In orice caz, si finalul sau lasa multe intrebari in suspans, deci poate ca va avea si un sezon cu numarul 2.

Lasă un răspuns