The Crown: trei lucruri pe care nu le știi despre serialul Netflix

Azi va propunem o scufundare in culisele Palatului Buckingham si va oferim trei secrete cu privire la serialul lui Peter Morgan lansat in anul 2016, The Crown.

The Crown, un serial care ne vorbeste despre viata intima a reginei. Inca de la lansarea sa, in 2016, serialul The Crown s-a bucurat de un succes enorm. Serialul traseaza viata reginei Elizabeth a-II-a, de la casatoria sa, in anul 1947 si pana la domnia sa in secolul XXI. Primul sezon ne povesteste cum a ajuns la putere, cum a ajuns in fruntea celei mai cunoscute monarhii din lume si cum a fost nevoita sa lege relatii cu Winston Churchill, la acea vreme Prim Ministru, fiecare sezon acoperind un deceniu din viata reginei.

Insasi regina Elizabeth a vizionat primele doua sezoane. La scurt timp de la difuzare, serialul The Crown s-a bucurat de un succes imens, a devenit rapid unul din cele mai populare seriale de pe Netlix. Numerosi au fost cei care s-au intrebat daca vreun membru al familiei regale a urmarit acest serial. Adevarul este ca, unii din ei, precum printesa Anne, fiica suveranei, sau nepoata acesteia din urma, printesa Eugenia, au marturisit ca au urmarit acest serial. Conform unei surse apropiate reginei, insasi suverana a urmarit cu placere sezonul 1 al serialului. Al doilea sezon nu i-a placut din cauza ca printul Phillip era infatisat drept un tata insensibil.

The Crown este unul din cele mai scumpe seriale create vreodata. Sezon dupa sezon, The Crown continua sa uimeasca datorita decorurilor si costumelor, care par iesite direct din Palatul Buckingham. Vazand costumele grandioase, nu putem sa nu ne gandim decat ca au costat o avere. Si chiar asa si este. Bugetul serialului lui Peter Morgan este unul din cele mai importante din universul serialelor.

Un comentariu la „The Crown: trei lucruri pe care nu le știi despre serialul Netflix

  1. Ted watch series free

    In ciuda laturii amuzante pe care o are filmul,este si un mesaj indirect care poate fi dedus daca esti atent.
    Mi-a placut cum s-a prezentat lupta de a ajunge la maturitate. S-a accentuat faptul ca uneori este dificil sa faci pasul spre maturitate,avand ceva ce te tine pe loc.
    Este un film foarte interesant ce merita vazut.

Lasă un răspuns