Rebecca: ce trebuie să știi despre acest thriller marca Netflix

Un nou film original a aparut pe celebra platforma de streaming incepand cu data de 21 octombrie. Intre romance si thriller psihologic, iata tot ce trebuie sa stiti despre acest lung-metraj care spune o poveste cunoscuta…

O tanara proaspat casatorita se instaleaza in impresionantul domeniul detinut de sotul sau unde habar nu are ca va fi nevoita sa infrunte o guvernanta terifianta si umbra obsedanta a unei sotii defuncte.

Acestea sunt cuvintele cu care Netflix descrie acest film. Iti amineste aceasta descriere de ceva? Nu este de mirare deoarece Rebecca este o noua adaptare a romanului cu acelasi nume apartinand lui Daphne Maurier, aparut in anul 1938 si adaptat deja la cinema de un anume Alfred Hitchcock. Rebecca din anul 1940, primul lung-metraj al celebrului realizator de filme de suspans, este de altfel singurul din cariera sa care a reusit sa castige premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Drept urmare, Rebecca este un monstru sacru al cinematografiei. Ben Wheatley este cel care ne ofera acest film pe Netflix, o lectura moderna a unei opere cult. Insa, atentie: in niciun caz nu este vorba despre un remake al filmului lui Hitchcock.
Rebecca contine o serie o serie de elemente sumbre, cu o istorie psihologica tulburatoare insa filmul vorbeste si despre doua persoane indragostite. Aceasta era principala intentie.

Un nou trio de soc in distributie
Deci aceasta versiune a filmului Rebecca se vrea a fi inainte de toate o poveste de iubire, cea dintre o dama de companie, inocenta poate putin naiva si un vaduv bogat si seducator. Abia se intalnesc in cadrul idilic din Rivera ca decid deja sa se casatoreasca. Tanara femeie se muta in conacul impozant detinut de sotul sau din Anglia. Insa, la scurt timp, tanara sotie este nevoita sa faca fata celei care a precedat-o, Rebecca, inca omniprezenta pe acest vast domeniu, in circumstante misterioase.

Un comentariu la „Rebecca: ce trebuie să știi despre acest thriller marca Netflix

Lasă un răspuns