Plimbările în parc sunt mai mult decât benefice

Vreau să încep scrierea acestui articol prin a vă spune că orice om mai are nevoie și de relaxare din cand în când, lucru ce l-am experimentat pe propria piele dacă pot spune așa. Cum am ajuns la măreața concluzie?:)) Eram de părere până acum ceva timp că munca pe care o practic nu mă stresează deloc și în ritmul ăsta nu o să am nevoie niciodată de o vacanță, deci credeam că pot să muncesc oricât vreau eu fără să iau vreo pauză înafară de cele de mers la toaletă, mâncat, dormit și alte activități obligatorii. :))

La un moment dat însă am simțit că nu prea mai dau la muncă randamentul de altă dată așa că aveam nevoie de o vacanță (bine-meritată aș putea spune). După ce m-am tot gândit și răzgândit am ajuns la concluzia că decât să stau 2 săptămâni plecat prin cine știe ce loc iar apoi să mă întorc la aceeași rutină ar fi mai bine să îmi iau în fiecare zi câte o pauză de 1-2 ore în care să fac ceva relaxant.

Așadar. după ce am testat tot felul de metode de a mă relaxa (de la jocuri video și până la dormit) am început ca în pauzele pe care mi le iau să merg să mă plimb prin parc fiindcă îmbin utilul cu plăcutul. Cum așa? Util faptul că mă relaxez, îmi aaerisesc creierul și îi fac un bine sănătății și condiției mele fizice și plăcut faptul că, după cum probabil v-ați dat seama, îmi place să mă plimb prin parc.

Vă recomand și vouă dacă nu aveți la îndemână alte metode de a vă relaxa să mergeți zilnic sau măcar o dată la câteva zile la o plimbare prin parc, căci sigur aveți așa ceva prin apropiere.

Lasă un răspuns