Cum îți promovezi produsele handmade pe blogul personal

Atat doamnele cat si domnii au talente nebanuite care nu trebuie sa ramana ascunse. Talentele includ crosetatul, modelatul diverselor materiale, fabricarea unor produse de ingrijire personala in casa, prepararea unor prajituri delicioase si lista poate continua.

Important este ca aceste produse nu numai sa fie realizate impecabil, ci sa fie aduse in atentia intregii lumi, chiar daca la inceput numarul de vizitatori va fi mic. Castigurile din realizarile personale ale articolelor de tip handmade vor creste substantial dupa ce acestea vor fi prezentate si promovate pe blog.

Promovarea articolelor handmade pe blog nu inseamna postarea a 5-10 chiar 15 fotografii, ci mai degraba in prezentarea acestora, in prezentarea materialelor folosite in procesul de fabricare, in timpul de lucru efectiv necesar, in prezentarea tehnicilor folosite si lista poate continua.

A posta pe blogul personal produsele handmade precum caciulitele crosetate sau, de ce nu, hainutele pentru catei lucrate, ciupercile si piticii de gradina fabricati in casa, sapunul ecologic fabricat in intimitatea propriei bucatarii, iar lista poate continua, inseamna ca oamenii incearca sa obtina un profit frumos promovandu-le online.

Blogul special creat pentru promovarea produselor handmade trebuie sa aiba un nume explicit si potrivit pentru afacerea la care oamenii viseaza pe viitor sau pe care deja au inceput-o insa cu pasi mici.

Cu fiecare postare, bloggerii trebuie sa incerce sa aduca in prim plan produsele si sa le faca atractive prin intermediul fotografiilor realizate. Ulterior, blogul se poate transforma intr-un site de specialitate, cu foarte multi vizitatori, care sa permita si achizitionarea produselor, un fel de magazin online insa cu produse unicat.

Pentru a promova produsele realizate cu multa migala si truda in intimitatea si confortul propriei locuinte, in timpul liber sau pentru cei care doresc sa isi transforme talentul intr-un stil de viata si o oportunitate de a castiga suficient pentru un trai decent, blogul reprezinta o oportunitate ieftina (aproape gratuita mai ales la inceput), utila si necesara in societatea moderna contemporana.

Asadar, blogul, alaturi de retelele de socializare si de site-urile de anunturi reprezinta cea mai buna metoda de promovare a jucariilor, decoratiunilor, obiectelor vestimentare, preparatelor culinare, accesoriilor, sapunului natural fabricate in casa.

Lasă un răspuns